Wix Photo Albums-aanvraag: Afzonderlijke afbeeldingen downloaden in aanvullende digitale bestandsindelingen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kun je digitale afbeeldingen alleen in de volgende formaten downloaden:
Type media
Ondersteunde bestanden
Limiet bestandsgrootte
Afbeeldingen
JPG, GIF, PNG
40MB
Let op:
  • GIF- en PNG-afbeeldingen worden geconverteerd naar de WEBP-bestandsindeling wanneer ze afzonderlijk worden gedownload.
  • Wanneer het album wordt gedownload als een .zip -bestand, blijft het formaat van de originele afbeelding behouden.
  • Wanneer klanten originele bestanden kopen, blijft het formaat van de originele afbeelding behouden.
Het is niet mogelijk om digitale bestanden in andere formaten te downloaden.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.