Wix Photo Albums-aanvraag: Afbeeldingen zelf afdrukken en verzenden met Wix Photo Albums

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel wordt het zelf afdrukken en verzenden van afbeeldingen via Wix Photo Albums niet ondersteund.
Wix Photo Albums werkt echter met een externe dienst, Order a Print om je meer opties te geven bij de verkoop van je foto's. Order a Print biedt je een complete print-on-demand-dienst waarmee je je digitale afbeeldingen en afdrukken online kunt verkopen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Als het zelf afdrukken en verzenden van foto's via Wix Photo Albums een functie is die je in de toekomst graag zou zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen je op de hoogte houden.