Wix Owner-app: Bedrijfsgegevens wijzigen

Leestijd 1 minuten
Je bedrijfsgegevens omvatten je gebruikersnaam, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsomschrijving en meer. Deze gegevens zijn centraal voor je zakelijke website. Je kunt je bedrijfsgegevens op elk moment bijwerken.

Om je bedrijfsgegevens te wijzigen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op het Beheren-pictogram.
  3. Scrol omlaag naar Instellingen en tik op Bedrijfsgegevens
  4. Tik op Bedrijfsgegevens
  5. Bewerk je bedrijfsgegevens:
    • Bedrijfsnaam: Bewerk je bedrijfsnaam die wordt gebruikt voor e-mailen, factureren en meer.
    • E-mail: Bewerk de e-mail die wordt gebruikt om je op de hoogte te houden van de activiteiten van je website.
    • Valuta: Selecteer de valuta die je wilt accepteren.
    • Tijdzone: Stel je tijdzone in die wordt gebruikt voor je zakelijke agenda, facturering en meer.
    • Omschrijving: Voeg een beschrijving over je bedrijf toe.
    • Telefoonnummer: Voeg je telefoonnummer toe zodat leden contact met je kunnen opnemen.
    • Locatie: Voeg je fysieke locatie toe zodat leden je bedrijfsadres kunnen vinden.
  6. Tik op Opslaan