Wix Owner-app: Apps van je website verwijderen

Leestijd 2 minuten
Je kunt een app die je niet langer nodig hebt van je website verwijderen met de Wix Owner-app. Wanneer je een app uit de Wix Owner-app verwijdert, moet je ook teruggaan naar de Editor en deze van daaruit verwijderen om hem volledig te verwijderen.
Belangrijk:
Als je een app uit je Editor verwijdert, wordt deze automatisch verwijderd van je website in de leden-app en hoef je deze niet te verwijderen met de Wix Owner-app.

Stap 1 | Verwijder een app met de Wix Owner-app

Verwijder waar je ook bent apps van je website met de Wix Owner-app.

Om een app te verwijderen met de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Apps beheren.
  4. Tik naast de betreffende app op Verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen in de pop-up om te bevestigen.
Een screenshot van de verwijderbevestiging

Stap 2 | Een app van uw site verwijderen met de Editor

Nadat je de app van je website hebt verwijderd met de Wix Owner-app, verwijder je de app uit de Editor.

Om een app te verwijderen vanuit de Editor:

1. Ga naar je Editor en klik op Pagina's.
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
  2. Klik naast de betreffende pagina op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Een screenshot van de verwijderbevestiging