Wix Music: ID3-tags toevoegen aan je albums, singles en nummers

Leestijd 1 minuten
ID3-tags bevatten metadata over een muzieknummer (zoals de naam van het nummer en van de artiest).Wix voegt automatisch de volgende ID3-tags toe aan elk nummer dat aan Wix Music wordt toegevoegd:
  • Naam nummer
  • Naam artiest
  • Naam album/single
  • Tracknummer
  • Omslagfoto
ID3-tags worden opgenomen wanneer een bezoeker een volledig album, een single of een enkel nummer downloadt.
Let op:
Album- of track-art verschijnt bij het downloaden van een MP3-bestand, niet bij FLAC-bestanden.