Wix Music: Een voorbeeld van 30 seconden van een muzieknummer geven

Leestijd 1 minuten
Laat bezoekers naar een voorbeeld van je muziek luisteren door ze 30 seconden van je nummers te laten horen.Het voorbeeld loopt vanaf het punt van 30 seconden naar 60 seconden, behalve in nummers die minder dan een minuut lang zijn. In dat geval loopt het voorbeeld vanaf het begin tot het punt van 30 seconden.

Om een voorbeeld van 30 seconden van een nummer te laten horen:

1. Voeg een nieuw nummer toe of klik op een bestaand nummer.
  2. Klik rechts in het Nieuw nummer maken-venster op het dropdownmenu onder Afspeelopties nummer.
  3. Select Fans kunnen naar een voorbeeld van 30 seconden luisteren.
    Let op: Je kunt niet kiezen welk deel van het nummer in het voorbeeld van 30 seconden te horen is.Je kunt hier voor die functie stemmen.
  4. Klik op Nummer opslaan.
Belangrijk:
Deze optie werkt mogelijk niet voor een bestaand nummer. Als deze optie niet werkt, verwijder het nummer dan en voeg het opnieuw toe.