Wix Music: Een bonusitem toevoegen aan een album of single

Leestijd 2 minuten
Voeg een bonusitem toe aan je album of single om je fans geïnteresseerd en loyaal te houden. Dit betekent dat wanneer een fan het album of de single downloadt of koopt, deze een bonusitem ontvangt, zoals een speciale afbeelding, screensaver of document.
Lees in dit artikel meer over:

Een bonusitem toevoegen aan je album of single

Vanuit je muziekbibliotheek kun je je bonusitem toevoegen aan de relevante albums of singles.

Om een bonusitem toe te voegen:

1. Ga naar je muziekbibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het betreffende album of de single.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Klik in het Verkoop- en downloadopties op je website-gedeelte onder Bonusitem op Item toevoegen
  5. Klik op afbeelding of document en blader naar het bonusbestand.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over bonusitems.