Wix Media: Video's die zijn gemaakt met Wix Video Maker bewerken

Leestijd 1 minuten
Je kunt je opgeslagen of gedeelde promotievideo's op elk moment bewerken met de Wix Video Maker. Ga gewoon naar je Media Manager om je video te selecteren en verbeteringen aan te brengen.
Tip:
Je kunt je video's ook bewerken via Je social media-inhoud op het dashboard. Wijs de relevante video aan en klik op Bewerken

Om je Video Maker-video te bewerken:

1. Klik links in de Editor op Media.
  2. Klik onder een categorie op Alles weergeven.
  3. Klik op het Site bestanden-tabblad.
  4. Selecteer de Video Maker-map.
  5. Wijs je video aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  6. Klik op Video bewerken om terug te gaan naar het bewerken.