Wix Media: Promotievideo's delen met de Wix Video Maker

Leestijd 1 minuten
Een video is een geweldige manier om potentiële klanten via social media te bereiken. Met de Wix Video Maker kun je je eigen promotievideo's maken om je bedrijf te promoten, te benadrukken wat er nieuw is op je website, mijlpalen te vieren, en sales aan te kondigen.
Let op:
Als je je video nog niet hebt gemaakt, klik dan hier om te lezen hoe je dat doet.
Een screenshot van het scherm waarop je een social platform selecteert om je video op te publiceren.

Om je promotievideo te delen op social media:

1. Maak je video met de Wix Video Maker
  2. Klik op Opslaan en delen.
  3. Klik op Delen.
  4. Je ziet op welke platforms je je video kunt publiceren. Klik op Verbinden onder een kanaalpictogram om je niet-verbonden kanaal te verbinden met je Wix-account.
  5. Klik op Doorgaan.
  6. Pas de inhoud van je post aan.
  7. Publiceer je post.

Problemen met auteursrechten vermijden

Wix werkt samen met Magisto om ervoor te zorgen dat alle video's die met de Wix Video Maker zijn gemaakt, op de witte lijst worden gezet. Whitelisting geeft sommige bedrijven, zoals Magisto, toestemming om toegang te krijgen tot bepaalde bestanden, diensten, enzovoort. Whitelisting geeft alle auteursrechten en aanspraken op het genereren van inkomsten uit het bestand op. Om auteursrechtelijke problemen te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je je video deelt met behulp van de hierboven beschreven Deel-functie. Het handmatig downloaden en uploaden van de video biedt geen bescherming tegen auteursrechten.