Wix Media: Muzieknummers uploaden

Leestijd 2 minuten
Upload muzieknummers naar je Media Manager en voeg ze toe aan je website met de Wix Audiospeler.

Om muziekbestanden te uploaden:

1. Ga naar Media in je Editor:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Media.
    • Editor X: Klik op Toevoegenbovenin Editor X, klik vervolgens op Media.
  2. Klik op het Media uploaden-pictogram.
  3. Kies je bestand(en) vanaf je computer.
  4. (Optioneel) Selecteer het bestand en klik op Toevoegen aan pagina om het aan je website toe te voegen.
Ziet het er anders uit in jouw Editor?
We hebben een nieuw ontwerp voor Wix Editor gelanceerd, dat binnenkort beschikbaar is voor alle gebruikers. Als je vindt dat de Editor er anders uitziet dan in het screenshot betekent dit dat je de vorige versie hebt. Geen zorgen – de bovenstaande stappen zijn precies hetzelfde. Lees meer