Wix Media Manager-aanvraag: Een opslagpakket overzetten naar een andere website

Functieaanvraag|Goed nieuws! Deze functionaliteit is nu beschikbaar.
We zijn verheugd om aan te kondigen dat het nu mogelijk is om een opslagpakket over te zetten naar een andere website. Lees meer over de opslag van je website

Om een opslagpakket over te zetten:

1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het relevante opslagpakket dat je wilt overzetten op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Aan andere site toewijzen
  4. Selecteer de website waarnaar je de opslag wilt overzetten.
  5. Klik op Volgende.
  6. Klik op Toewijzen.