Wix Media: Het uploaden van grote videobestanden in de Wix Media Manager hervatten

Leestijd 1 minuten
Het uploaden van videobestanden groter dan 100MB naar je Media Manager kan enige tijd duren.
Als er een probleem is tijdens het uploaden van videobestanden groter dan 100MB (bijv. problemen met de internetverbinding) wordt je upload gepauzeerd. Het uploaden wordt dan automatisch hervat zodra het probleem is opgelost.
Je hebt ook de mogelijkheid om een upload handmatig te pauzeren en indien nodig op een later tijdstip te hervatten.

Om een upload handmatig te pauzeren en hervatten:

1. Klik op het 'Uploaden annuleren'-pictogramin het pop-upvenster.
  2. Klik in dezelfde pop-up op Hervatten om de upload te hervatten.
Let op:
  • Als je je browsertabblad sluit terwijl je een bestand uploadt, annuleert de upload zichzelf en moet je het bestand opnieuw uploaden.
  • Alleen uploads van videobestanden groter dan 100MB kunnen automatisch/handmatig worden hervat. Je moet het uploaden van videobestanden (en alle andere bestandstypen) kleiner dan 100MB opnieuw starten als er een fout optreedt tijdens het uploaden.