Wix Marketplace: Een voltooid project indienen

Leestijd 2 minuten
Zodra je een project voor een klant hebt voltooid, dien je het in bij de Wix Marketplace. Hoe meer projecten je indient, hoe meer Wix Marketplace-aanvragen je krijgt. Je kunt het project ook toevoegen aan je Wix Marketplace-profiel
Let op:
Je kunt een URL/website maar één keer indienen als project in de Wix Marketplace Zorg ervoor dat je de gegevens correct invoert, want het is niet mogelijk om ze later te bewerken.  Om een project in te dienen, moet de website in je specialistenaccount staan met de rol van eigenaar of medewerker.

Om een voltooid project in te dienen:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialistendashboard.
  2. Klik links op het Wix Marketplace-tabblad.
  3. Klik links op het Projecten-tabblad.
  4. Wijs het betreffende project aan en klik op Weergeven.
  5. Klik rechtsboven op Als voltooid markeren.
  6. Beantwoord de volgende vragen over het project:
    Let op: Zorg ervoor dat je de gegevens correct invoert, want het is niet mogelijk om ze later te bewerken.
    • Wat is de URL van de website? Voer de URL van de live website in.
    • Hoeveel heb je in rekening gebracht? Voer de totale kosten in die je je klant in rekening hebt gebracht.
    • Wat was het projecttype? Klik op de dropdown en selecteer het type project dat voltooid is.
    • Wat voor dienst heb je geleverd? Klik op de dropdown en selecteer het type dienst dat je hebt geleverd.
  7. Klik op Verzenden.
Een screenshot van het indienen van een voltooid project.
Tips:
  • Deel een link met je klant zodat zij je project kunnen beoordelen. Klik op Link kopiëren en stuur de link naar je klant. Je klant moet zijn ingelogd op hun account om hun beoordeling in te dienen.
  • Lees hoe je een project toevoegt aan je Wix Marketplace-profiel.