Wix Logo: Visitekaartjes ontwerpen en bestellen in de Wix Logo Maker

Leestijd 12 minuten
Geef je merk een boost door gepersonaliseerde visitekaartjes te maken met de Wix Logo Maker. Kies uit een reeks templates en pas de inhoud, het lettertype, de kleuren, de afbeeldingen en nog veel meer aan om er je eigen kaart van te maken.
Met de Wix Logo Maker kun je zoveel visitekaartjes ontwerpen als je wilt en deze later kopen. Je vindt al je ontwerpen onder je Merkontwerpen in de Brand Studio.
ontwerpvoorbeelden,

Stap 1 | Selecteer een template

Begin met het selecteren van het merk waaraan je wilt werken. Kies vervolgens een template uit onze reeks professionele visitekaartjes.
  1. Ga naar de Brand Studio.
  2. Klik bovenaan op de Mijn merken-dropdown.
  3. Selecteer het relevante merk.
Een screenshot van de Mijn merken-dropdown.
  1. Scrol naar het Ontwerp een visitekaartje-gedeelte.
  2. Klik op het template dat je het beste vindt op Aanpassen.
    Tip: Klik op Verkennen om meer suggesties voor templates te bekijken.
het ontwerpen van een kaart,

Stap 3 | Pas je visitekaartje aan

Nadat je de template van je kaart hebt gekozen, kun je deze ontwerpen vanuit de editor voor visitekaartjes. Vanuit deze editor kun je de tekst, afbeelding, kleur en meer van de kaart aanpassen.
Klik op een optie hieronder om te zien hoe je deze kunt aanpassen:
ontwerpopties,
Tip:
Je kunt Ctrl + A of Cmd + A (als je een Mac gebruikt) indrukken om alle elementen op je kaartje te selecteren en te groeperen en ze over het canvas te verplaatsen.

Stap 3 | Bestel je visitekaartjes

Zodra je je kaart hebt aangepast en tevreden bent met het ontwerp, kun je je fysieke kaarten bestellen via je dashboard.

Om je visitekaartjes te bestellen:

1. Klik op Bestellen.
  2. Bekijk de bestelgegevens en klik op OK om door te gaan.
  3. Klik op het Papiersoort-dropdownmenu en selecteer de gewenste papierdikte en afwerking.
  4. Klik op het Aantal-dropdownmenu en selecteer hoeveel visitekaartjes je wilt bestellen (100, 250 of 500 visitekaartjes).
  5. Klik op Toevoegen.
'Toevoegen aan winkelwagen'-knop,
  1. Klik op Doorgaan naar betalen
  2. Voer je verzendgegevens in en klik op Opslaan en doorgaan.
  3. Bevestig je betaalmethode en klik op Aankoop verzenden.
Tip:
Je kunt je bedrukte artikelen op elk moment opnieuw bestellen. Indien nodig kun je je ontwerp aanpassen voordat je je bestelling plaatst.
  1. Klik in de Logo Maker op het Visitekaartjes en meer-tabblad.
  2. Klik op Bestelgeschiedenis.
  3. Klik naast de betreffende bestelling op Items bekijken.
  4. Klik op Opnieuw bestellen.

Stap 4 | (Optioneel) Bekijk je bestelgeschiedenis

Je kunt op elk moment teruggaan en je bestelgeschiedenis bekijken om details zoals je betaalbedrag en besteldatum te controleren.

Om je bestelgeschiedenis te bekijken:

1. Klik op de Acties-dropdown.
  2. Klik op Afdrukbestellingen bekijken.