Wix Logo: Over bestandstypes in de Wix Logo Maker

Leestijd 6 minuten
De Wix Logo Maker biedt je een uitgebreide reeks bestanden om je bedrijf en merk een boost te geven. Je ontvangt verschillende bestanden afhankelijk van het pakket dat je kiest. Sommige pakketten bevatten .png-bestanden in hoge resolutie, terwijl andere ook schaalbare bestanden voor social media en, visitekaartjes bevatten.
Gratis voorbeeldlogo
Als je het gratis pakket hebt, heb je toegang tot je gratis voorbeeldlogobestand. De extra bestandstypen zijn afhankelijk van je type pakket, zoals de Basic, Value, Advanced, Unlimited en Business-pakketten.
De onderstaande tabel geeft een overzicht van de verschillende Logo-pakketten die beschikbaar zijn en de bestanden die bij elk pakket zijn inbegrepen.
Een screenshot van een tabel met elk pakket en wat er bij elk pakket is inbegrepen.
In dit artikel lees je meer over de bestanden die worden geleverd bij:

Basic en Value-pakketten

Met de Basic- en Value-pakketten krijg je toegang tot de logobestanden in hoge resolutie. Deze bestanden zijn perfect om online te gebruiken voor verschillende doeleinden.
Een screenshot met logo-opties in hoge resolutie.
Let op:
Voor bestandsafbeeldingen op transparante achtergronden is de maximale pixelgrootte 3000 x 3000. De uiteindelijke pixelgrootte kan variëren, afhankelijk van elementen in het logo.

Advanced, Unlimited, Business, Social en Brand Plus-pakketbestanden

Met de Advanced, Unlimited, Business, Social en Brand Plus-pakketten krijg je veel meer. Elk van deze pakketten heeft toegang tot het gratis voorbeeldbestand, bestanden met hoge resolutie en andere extra bestandstypen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Bestanden met hoge resolutie

Alle pakketten bevatten PNG-bestanden met hoge resolutie (3000 x 3000 px) in zwart, wit en transparante kleurvariaties. Deze bestanden zijn ideaal voor online gebruik.
Een screenshot met logo-opties in hoge resolutie.
Let op:
Voor bestandsafbeeldingen op transparante achtergronden is de maximale pixelgrootte 3000 x 3000. De uiteindelijke pixelgrootte kan variëren, afhankelijk van elementen in het logo.

Social media logobestanden

Social media-bestanden zijn inbegrepen in de Advance, Unlimited en Business Logo-pakketten. Deze bestanden zijn vooraf verkleind voor het beoogde gebruik om ervoor te zorgen dat je logo er altijd op zijn best uitziet. Je ontvangt bijvoorbeeld op maat gemaakte bestanden die geschikt zijn voor gebruik zoals in posts voor Instagram, LinkedIn, Facebook en Pinterest.
Een screenshot met verschillende logobestanden voor social media

Afdrukbare logobestanden

Aanpasbare vectorbestanden worden ook wel SVG-bestanden genoemd. Ze worden geleverd in vectorindeling en kunnen worden aangepast zonder kwaliteitsverlies. Deze bestanden zijn oneindig schaalbaar en kunnen eenvoudig naar drukkers en designers worden verzonden. Lees meer over SVG-bestanden
Een screenshot met verschillende afdrukbare logobestanden.

Logobestanden voor zakelijke tools

Zakelijke toolbestanden zijn inbegrepen in de Advanced, Business en Unlimited-pakketten. Met deze pakketten kun je logo's krijgen om je merk te vertegenwoordigen in je e-mails, facturen, presentaties en meer.
Een screenshot met logo-opties voor zakelijke tools.

Logobestanden voor mobiel

Mobiele en App Store-logo's zijn inbegrepen in de Unlimited- en Business Logo-pakketten. Deze bestanden zijn speciaal ontworpen voor mobiele apparaten en zowel de Apple App Store als de Google Play Store.
Een screenshot met de mobiele en app store-opties.

Secundaire logobestanden

Secundaire logo's zijn variaties op je hoofdlogo. Ze zijn inbegrepen in de Unlimited en Business Logo-pakketten. Je kunt zoveel secundaire logo's maken als je wilt, met verschillende bedrijfsnamen.
Let op:
Je ontvangt één bestand met een vaste grootte (500 x 500 px PNG) bij het downloaden.

Visitekaartjesbestanden

Visitekaartjesbestanden zijn inbegrepen in de Unlimited- en Business Logo-pakketten. Je ontvangt twee bestanden: een van de voorkant van je visitekaartje en een van de achterkant.
Een screenshot met verschillende visitekaartjes

Social posts-bestanden

Social media-postbestanden zijn inbegrepen in de Unlimited- en Business Logo-pakketten. Je ontvangt één bestand van een vaste grootte bij het downloaden.
Een screenshot met verschillende templates voor social media-posts.

Omslagbestanden voor social media

Social media-omslagbestanden zijn inbegrepen in de Unlimited- en Business Logo-pakketten. Je ontvangt tijdens het downloaden één bestand van een vaste grootte voor een sociaal netwerk.
Een screenshot met verschillende omslagbestanden voor social media

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over Wix Logo-bestanden.