Wix Logo: De Wix Business Card Maker gebruiken

Leestijd 6 minuten
Verbeter je merk door gepersonaliseerde visitekaartjes te maken met de Wix Business Card Maker. Kies uit een reeks kaartontwerpen en pas de inhoud, het lettertype, de kleuren en afbeeldingen aan om ze helemaal eigen te maken.

Stap 1: Kies een template voor een visitekaartje

Kies een template uit onze reeks professionele visitekaartjesontwerpen. Je kunt ook een voorbeeld van de template bekijken in een groter pop-upvenster voor een meer gedetailleerde weergave van het ontwerp van de kaart.
Let op:
Dit is niet het uiteindelijke ontwerp van je visitekaartje. Je kunt het later nog aanpassen.
Tip:
  • Wijs een template aan en klik op Voorbeeld om de kaart in meer detail te bekijken.
  • Indien nodig kun je de verzendbestemming van je bestelling wijzigen door rechtsboven op het vlag-pictogram te klikken.

Stap 2: Ontwerp je visitekaartje

Nadat je de template van je kaart hebt gekozen, kun je deze ontwerpen vanuit de Editor voor visitekaartjes. Vanuit deze Editor kun je de tekst, afbeelding, kleur en meer van de kaart aanpassen.
Het kan ook zijn dat je de locatie van een element wilt wijzigen. Je kunt elementen verplaatsen door ze te verslepen, of overlappende elementen ordenen met behulp van de werkbalk boven je kaartontwerp. Vanuit deze werkbalk kun je ook elementen dupliceren en verwijderen.
Klik op een optie hieronder om te zien hoe je deze kunt aanpassen:
Zodra je klaar bent met het aanpassen van je ontwerp klik je op Klaarom je papiersoort en het aantal visitekaartjes te kiezen.

Stap 3: Kies je papiersoort en hoeveelheid

Na het aanpassen van je visitekaartje is het tijd om de papiersoort van je visitekaartje te kiezen. Vanaf hier kun je ook de hoeveelheid visitekaartjes kiezen die je wilt bestellen.

Stap 4: Rond je bestelling af

Nadat je je papiersoort en het aantal visitekaartjes hebt gekozen, kun je je bestelling afronden en je aankoop verzenden.

Stap 5: Controleer de status van je bestelling

Zodra je je bestelling hebt voltooid, kun je de status van je bestelling controleren en je visitekaartjes direct vanuit de Business Cards Maker volgen.
Let op:
Bestellingen worden uitgevoerd door Order a Print Je kunt een bestelling binnen de eerste 24 uur annuleren. Beschadigde of defecte bestellingen dienen binnen zeven dagen na de leverdatum te worden gemeld aan Order a Print via e-mail: support@orderaprint.com en niet aan Wix. Order a Print zal de melding onderzoeken en naar eigen goeddunken een vervanging sturen.