Wix Hotels upgraden

Leestijd 1 minuten
Je kunt gratis een professionele Wix Hotels-website opzetten. Upgrade naar een Business Premiumpakket om geavanceerde functies te gebruiken.
De geavanceerde functies van Wix Hotels:
  • Gasten toestaan om op je website te reserveren
  • Veilige online betalingen ontvangen*
  • Wix-advertenties verwijderen*
  • Geavanceerde prijsopties (seizoenstarieven, extra kosten)*
  • Gratis proefversie voor de Wix Hotels Kanaalbeheerder (van HotelRunner)
  • En nog veel meer!
Lees meer over onze Business Premiumpakketten:

Om Wix Hotels te upgraden vanuit de Editor:

1. Voeg Wix Hotels toe aan je website als je dit nog niet gedaan hebt.
  2. Ga in de Editor naar de Hotel-pagina.
  3. Klik in de Editor op de Wix Hotels-app.
  4. Klik op het Upgrade-pictogram.
  5. Klik op Selecteren onder het Premiumpakket dat je wilt kopen.
  6. Selecteer een factureringscyclus en klik op Verder naar afrekenen.
  7. Vul je betaalgegevens in.
  8. Klik op Aankoop verzenden.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend vraagt je bank je mogelijk om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank. Lees meer