Wix Groups: De e-mail met het wekelijks groepsverslag deactiveren

Leestijd 1 minuten
Het uitschakelen van de wekelijkse e-mail voor je Wix Groups kan helpen om de e-mailrommel voor je leden te verminderen.

Hoewel deze samenvatting een overzicht geeft van de meest populaire posts, nieuwste activiteiten en gerelateerde groepen, kun je er als groepseigenaar voor kiezen om het op elk moment te deactiveren. Standaard wordt deze naar alle leden verzonden zodra je groep actief is, zodat ze op de hoogte blijven zonder de groep rechtstreeks te hoeven controleren. Als je updates liever anders beheert, kun je deze functie eenvoudig uitschakelen.

Om de e-mail met een wekelijkse samenvatting te deactiveren:

1. Ga naar Groepen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Meer acties-pictogramen selecteer je Algemene instellingen.
  3. Selecteer Niet verzenden onder Wekelijks groepsverslag.
  4. Klik op Opslaan
Let op:
Groepsleden kunnen er ook voor kiezen om geen wekelijkse samenvatting meer te ontvangen vanuit hun instellingen voor groepsmeldingen.