Wix Gebruiksvoorwaarden

Leestijd 1 minuten
Wix-gebruikers kunnen liedjes, afbeeldingen, tekst en SWF-bestanden uploaden.
De aard van de inhoud die gebruikers naar hun website uploaden, is hun eigen verantwoordelijkheid.
Net als elke andere website ter wereld, is een website die is gemaakt via Wix onderworpen aan internationaal recht.
Houd er rekening mee dat als je andere inhoud of creaties van welke aard dan ook gebruikt, je eerst de eigenaar van het auteursrecht moet raadplegen en hun goedkeuring moet krijgen.
Je kunt de volledige gebruiksvoorwaarden van Wix hier vinden.