Wix Forum: De elementen die op je forum worden weergegeven aanpassen

Leestijd 2 minuten
Door de elementen die op je Wix Forum worden weergegeven aan te passen, kun je bepalen welke soorten inhoud je community kan delen. Je kunt kiezen welke posttypen je bezoekers kunnen delen, wat kan helpen je forum georganiseerd en relevant te houden.

Als je bijvoorbeeld een fotografieforum runt, zou je prioriteit kunnen geven aan het uploaden van afbeeldingen en video's, maar minder relevante elementen zoals polls of codeblokken uitschakelen.
De elementen die je kiest, worden weergegeven in de werkbalk onderaan de post.
Een screenshot die laat zien hoe de elementen eruit zien in een forumpost.
Lees in dit artikel meer over:

De elementen die op je forum worden weergegeven aanpassen

Vanuit de Editor kun je kiezen welke elementen je op je forum wilt weergeven.

Om de weergegeven elementen aan te passen:

1. Klik in je Editor op de Wix Forum-app.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Klik op het Posts-tabblad.
  5. Schakel de selectievakjes in of uit naast de elementen die je wilt weergeven of verbergen.
Een screenshot met de elementen die beschikbaar zijn voor weergave op je forumposts.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen.