Wix Forum: Leden van je website blokkeren of verwijderen

Leestijd 1 minuten
Neem controle over je forum door leden die zich niet aan de forumregels houden te blokkeren of te verwijderen.
  • Geblokkeerde leden: Kunnen een post niet leuk vinden, er niet op reageren en geen schrijvers volgen. Geblokkeerde leden verschijnen wel op de ledenpagina.
  • Verwijderde leden: Kunnen een post niet leuk vinden, er niet op reageren, en geen schrijvers volgen. Alle posts, reacties en 'vind-ik-leuks' van het websitelid worden van je forum verwijderd. Het lid verschijnt niet langer op de ledenpagina.
Tip:
Elke websitebeheerder kan leden blokkeren of verwijderen.

Om een lid van de website te blokkeren of te verwijderen:

1. Ga naar het forum op je live website.
  2. Ga naar een post of commentaar geschreven door het lid dat je wilt blokkeren.
  3. Klik op de naam van het lid.
  4. Klik op het op het betreffende lid op het Meer weergeven-pictogram.
  5. Selecteer een optie:
    • Blokkeer een lid:
      1. Klik op Lid blokkeren
      2. Klik op Blokkeren om te bevestigen.
    • Verwijder een lid:
      1.  Klik op Lid verwijderen
      2. Klik op Verwijderen om te bevestigen.