Wix Forum: Kiezen welke pictogrammen worden weergegeven op je forumposts

Leestijd 1 minuten
Je kunt kiezen welke pictogrammen worden weergegeven op je forumposts. Je weergaventeller, hashtags, pictogrammen voor delen op social media, de Pinterest Opslaan-knop en badges kunnen bijvoorbeeld allemaal worden in- of uitgeschakeld wanneer je maar wilt.
Deze pictogrammen bieden je bezoekers meer informatie over de post, bijvoorbeeld hoe vaak de post is bekeken. Ze bieden je bezoekers ook de mogelijkheid om de post via social media te delen.

Om te kiezen wat wordt weergegeven op je forumposts:

1. Ga naar je forum in je Editor.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Weergave
  4. Kies wat je wilt weergeven:
    • Weergaventeller: Klik op het selectievakje om het aantal weergaven dat je post heeft ontvangen te tonen of te verbergen.
    • Hashtags: Klik op het selectievakje om hashtags die aan de post zijn gekoppeld, weer te geven of te verbergen.
    • Pinterest-opslagknop: Klik op het selectievakje om de knop voor opslaan op Pinterest weer te geven of te verbergen.
    • Badges: Klik op het selectievakje om eventuele badges die aan de post/auteur zijn gekoppeld, weer te geven of te verbergen.