Wix Forum: Een van rechts naar links georiënteerd forum maken

Leestijd 1 minuten
Je kunt je forum de juiste richting geven voor gebruik met talen zoals Hebreeuws of Arabisch. Het enige dat je hoeft te doen, is de relevante taal als forumtaal te selecteren.
Let op:
We ondersteunen momenteel slechts twee talen van rechts naar links: Arabisch en Hebreeuws.

Om een taal die van rechts naar links geschreven wordt te selecteren als forumtaal:

1. Ga naar het Instellingen-tabblad.
  2. Ga naar je Taal en locatie-instellingen.
  3. Klik op de Taal-dropdown en selecteer een taal naar keuze.
Tip:
Je kunt de taal ook wijzigen op je ledenpagina. De taalinstellingen bevinden zich op het Instellingen-tabblad.