Wix Forum: Een vacaturesite maken

Leestijd 3 minuten
Een vacaturesite kan helpen om meer bezoekers naar je website te trekken en hen aan te moedigen regelmatig terug te komen. Je kunt Wix Forum gebruiken om een vacaturesite te maken waar werkgevers vacatures kunnen plaatsen en waar iedereen op kan reageren.

Stap 1 | Voeg Wix Forum toe aan je website

Aangezien Wix Forum mensen in staat stelt rechtstreeks op je website met elkaar te communiceren, is het een ideale plek voor werkgevers om vacatures te plaatsen en met potentiële kandidaten in contact te komen. Laten we om te beginnen Wix Forum aan je website toevoegen.

Stap 2 | Kies een geschikte indeling

Pas de indeling aan je behoeften aan. Je kunt kiezen uit twee opties: klassieke weergave of kaartweergave. We raden aan om de klassieke weergave te gebruiken, aangezien de meeste vacaturesites op deze manier worden weergegeven.

Stap 3 | Zet de privacyrechten op 'Iedereen'

Omdat dit een vacaturesite is, raden we je aan de machtigingen op open voor iedereen te zetten. Zo bereik je meer potentiële kandidaten voor je functies.

Om de privacyrechten te wijzigen:

1. Klik op je forum in de Editor en klik op Posts beheren.
  2. Klik in het linkermenu op Categorieën.
  3. Kies ervoor om een nieuwe categorie toe te voegen of wijs een bestaande categorie aan en klik op Bewerken.
  4. Scrol omlaag naar het Toegang en inkomsten genereren-gedeelte en selecteer Iedereen.
  5. Selecteer in het Machtigingen voor posten-gedeelte de optie Iedereen met toegang.
  6. Klik op Opslaan.
Geld verdienen met je vacaturebank?
Met abonnementen kun je je forumpagina beperken tot alleen betalende leden. Lees hoe
Je kunt ervoor kiezen om een bepaalde categorie te beperken tot betalende leden.