Wix Forum: Een categorie verwijderen

Leestijd 2 minuten
Wanneer je een categorie verwijdert, worden ook alle berichten en opmerkingen in die categorie verwijderd. Als je bepaalde berichten uit de categorie wilt behouden, kun je ze naar een andere categorie verplaatsen voordat je de oorspronkelijke categorie verwijdert. Lees hoe je posts op je forum verplaatst
Je kunt een categorie rechtstreeks vanuit je Editor, het dashboard van je website of onderweg verwijderen met de Wix Owner-app.

Om een categorie te verwijderen:

Dashboard
Owner-app
  1. Ga naar Forum op het dashboard van je website.
  2. Klik links op Categorieën .
  3. Klik naast de betreffende categorie op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Categorie verwijderen.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.
Een screenshot die laat zien hoe je een categorie verwijdert van het dashboard van je website in Wix Forum.