Wix Forum: Een categorie verwijderen

Leestijd 2 minuten
Wanneer je een categorie verwijdert, worden ook alle berichten en opmerkingen in die categorie verwijderd. Als je bepaalde berichten uit de categorie wilt behouden, kun je ze naar een andere categorie verplaatsen voordat je de oorspronkelijke categorie verwijdert. Lees meer

Lees meer over het verwijderen van een categorie:

Een categorie verwijderen vanuit je Editor

Je kunt een categorie rechtstreeks verwijderen vanuit je Editor. Dit is een handige optie als je je Editor al open hebt staan.

Om een categorie te verwijderen vanuit je Editor:

1. Klik op de Wix Forum-app in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Categorieën.
  4. Wijs de categorie aan.
  5. Klik op het Meer weergeven-pictogram .
  6. Klik op Verwijderen.
  7. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.

Een categorie verwijderen vanuit je dashboard

Als je je dashboard al geopend hebt, kun je snel elke ongewenste categorie rechtstreeks verwijderen vanuit je dashboard.

Om een categorie te verwijderen vanuit je dashboard:

1. Ga naar je forum op het dashboard van je website.
  2. Klik op het tabblad Categorieën.
  3. Klik op het Meer weergeven-pictogram  naast de betreffende categorie.
  4. Klik op Categorie verwijderen.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.