Wix Forum: Een afbeelding, video, GIF of emoji toevoegen

Leestijd 2 minuten
Waarom voeg je niet wat extra creativiteit toe aan je forumposts? Of je nu een post schrijft of er commentaar op geeft, het is altijd leuk om forumleden te betrekken met iets waardoor je post opvalt. Het toevoegen van een afbeelding, video, GIF of emoji aan je post is een geweldige manier om dit te doen!

Om een afbeelding, video, GIF of emoji toe te voegen aan een post of opmerking:

1. Ga naar het forum op je live website.
  2. Klik op Nieuwe post creëren om een nieuwe post toe te voegen of selecteer een bestaande post om erop te reageren.
  3. Voeg de relevante tekst toe aan je post of opmerking.
  4. Klik op de pictogrammen op de werkbalk om het volgende toe te voegen:
    • Afbeelding: Klik op het Afbeelding-pictogram en selecteer de afbeelding die je wilt uploaden.
    • GIF: Klik op het GIF-pictogram om een GIF te selecteren.
    • Video: Klik op het Video-pictogram om een video te uploaden.
    • Emoji: Klik op het Emoji-pictogram om een emoji toe te voegen.
  5. Als je klaar bent, klik je op Publiceren.