Wix Forum: De tekst van de 'Nieuwe post'-knop in je categorieën bewerken

Leestijd 1 minuten
Pas de tekst aan van de knop die je forumleden vraagt om een nieuwe post te maken of een discussie te starten. Dit is een ideale manier om de aandacht van je leden te trekken en ervoor te zorgen dat ze willen klikken om het gesprek op gang te brengen.

Om de standaardtekst van je knop te wijzigen:

1. Ga naar het Forum-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Categorieën-tabblad.
  3. Klik naast een bestaande categorie op Bewerken of klik op Nieuwe categorie om een nieuwe categorie te maken
  4. Klik op het Nieuwe post-knop-veld en voer je tekst in.
  5. Klik op Opslaan
Let op:
Je kunt maximaal 24 tekens aan je knop toevoegen.
Tip:
Voeg een emoji toe aan je knop door met de rechtermuisknop te klikken in het Nieuwe post-knop-tekstvak.