Wix Forms-aanvraag: De URL van een opzichzelfstaand formulier bewerken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Elk opzichzelfstaand formulier dat je maakt, heeft een unieke URL om te delen met je community. Momenteel is het in Wix Forms niet mogelijk om de URL van een opzichzelfstaand formulier te bewerken. Door de URL van je formulier te bewerken, kun je de link aanpassen zodat deze overeenkomt met je branding of om deze beter te onthouden.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.