Wix Facturen en offertes: Valuta en betaalvoorwaarden wijzigen

Leestijd 1 minuten
Pas aan hoe je wilt dat klanten je betalen door je valuta en betalingsvoorwaarden te definiëren. De betalingsvoorwaarden bepalen hoe snel klanten na ontvangst van een factuur hun betaling kunnen afronden.

Om de valuta en betalingsvoorwaarden te wijzigen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Facturen en offertes.
  3. Klik op het Valuta-dropdownmenu en selecteer je valuta.
  4. Klik op de Standaard betalingsvoorwaarden-dropdown en selecteer je betaalvoorwaarden.
    Let op: Klik op Aangepaste voorwaarden instellen om je betaalvoorwaarden aan te passen.

Let op:
Het wijzigen van de standaard betaalvoorwaarden bepaalt de vervaldatum van je facturen en de betalingsvoorwaarden voor je offertes. Je kunt deze voorwaarden aanpassen tijdens het aanmaken van een factuur of offerte.