Wix Facturen en Offertes: Het aanvankelijke documentnummer wijzigen

Leestijd 2 minuten
Het nummer dat automatisch aan je eerste factuur en offerte wordt toegekend is 0000001. Je kunt het nummer bijwerken als je facturen en prijsopgaven op een andere manier wilt tellen of labelen.
Belangrijk:
Na het aanmaken van je eerste factuur of offerte, kun je het aanvankelijk ingestelde getal niet vervangen door een lager getal.
Een screenshot van het Facturen-tabblad van de instellingen voor facturen en offertes

Om je aanvankelijke documentnummer te wijzigen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Facturen en offertes.
  3. Kies of je het nummer van een factuur of offerte wilt wijzigen: