Wix Events: Wix Events aan je website toevoegen

Leestijd 3 minuten
Wanneer je Wix Events aan een website toevoegt, wordt er een speciale 'Evenementen'-pagina gemaakt. Deze pagina dient als een centrale hub waar bezoekers informatie kunnen vinden over aankomende evenementen, hun komst kunnen bevestigen, en tickets kunnen kopen.
Gebruik Wix Events om gepersonaliseerde tickets te verzenden, de ticketverkoop te beheren, gastenlijsten te organiseren en bezoekers bij aankomst in te checken. Je kunt Wix Events toevoegen vanuit de Editor of het Apps-tabblad op het dashboard van de website.
Een screenshot van een

Om Wix Events toe te voegen:

Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Dashboard
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Zoek in de zoekbalk naar de Wix Events en Tickets-app.
  4. Klik op Toevoegen.
Een screenshot van de appmarkt met Wix Events en Tickets, vanuit de Wix Editor.
Tip:
Je kunt ook de Evenementen-widget toevoegen en evenementen waar je maar wil op je website presenteren, waardoor het gemakkelijker wordt om je evenementen te promoten en op te laten vallen.