Wix Events: Valuta wijzigen

Leestijd 2 minuten
Als je tickets voor je evenementen verkoopt, zorg er dan voor dat je de relevante valuta voor je website instelt. De valuta die je kiest, wordt gebruikt voor Wix Events en alle andere betaalde transacties die aan je website zijn gekoppeld.
Lees in dit artikel meer over:

De valuta wijzigen

Het instellen van de juiste valuta voor de ticketverkoop van je evenement is essentieel om een soepele aankoopervaring te garanderen. Met deze keuze kunnen gasten gemakkelijk prijzen bekijken en transacties voltooien in de valuta van hun voorkeur, wat het gemak en de tevredenheid vergroot.
Tip:
Voeg een valutacalculator toe zodat klanten prijzen in hun eigen valuta kunnen bekijken.

Om je valuta te wijzigen:

1. Ga naar je Taal en locatie-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de Valuta-dropdown en selecteer de relevante valuta.
  3. (Optioneel) Zorg ervoor dat alle andere regionale instellingen correct zijn.
Een screenshot van de Valuta-dropdown in de instellingen van het dashboard van een website.
  1. Klik op Opslaan

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie over het wijzigen van de valuta.