Wix Events: Openings- en sluitingstijden voor registratie vooraf instellen

Leestijd 2 minuten
Stel de data en tijd in waarop gasten kunnen RSVP'en of tickets kunnen kopen voor een evenement. Vooraf instellen wanneer de registratie opent en sluit kan handig zijn als je ver van tevoren evenementen wilt posten, maar gasten nog niet wilt toestaan zich te registreren.
Je kunt de registratie ook een paar dagen voor het evenement sluiten, zodat je tijd hebt om je voor te bereiden. Wanneer de registratie wordt gesloten, verandert de tekst van de knop in Details
In dit artikel lees je hoe je registratiedatums instelt voor:

Registratiedata instellen voor evenementen met RSVP

Bepaal wanneer gasten zich kunnen registreren voor je evenement met RSVP. Je kunt een aangepaste startdatum en -tijd instellen en/of een startdatum en -tijd voor het sluiten van de registratie.

Om in te stellen wanneer de registratie opent en sluit voor een evenement met RSVP:

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Klik om het relevante evenement te selecteren.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  1. Klik naast Registratie-instellingen op Bewerken.
  2. Klik op Aangepaste data.
  3. Kies een openingsdatum en -tijd.
  4. Kies een einddatum en -tijd.
  5. Klik op Opslaan.

Instellen van registratiedata voor evenementen met tickets

Je kunt verschillende soorten tickets aanmaken voor hetzelfde evenement (bijvoorbeeld studententickets, gewone tickets). Je kunt voor elk type ticket afzonderlijk een datum instellen waarop de registratie opent en sluit.

Om in te stellen wanneer de registratie voor tickets opent en sluit:

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Tickets-tabblad.
  1. Selecteer een ticket of maak een nieuw ticket aan.
  2. Scrol omlaag en klik op de Ticketverkoopperiode instellen-schakelaar om deze in te schakelen.
  1. Voer een startdatum en -tijd in.
  2. Voer een einddatum en -tijd in.
  3. (Optioneel) Schakel Verberg tickets op de pagina met evenementsgegevens wanneer ze niet in de verkoop zijn in.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Herhaal stap 1-8 voor andere tickettypes.