Wix Events: Gasten uitnodigen om deel te nemen aan een evenement via de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Nadat je een evenement hebt gemaakt, kun je mensen hiervan op de hoogte stellen door een uitnodiging rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat te verzenden.

Om gasten uit te nodigen voor een evenement:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Bedrijf op Evenementen.
  4. Selecteer Gepubliceerde evenementen.
  5. Tik naast het betreffende evenement op het Meer weergeven-pictogram.

6. Tik op Gasten uitnodigen.
  7. Selecteer een optie:
    • Wix-contacten mailen: Stuur een e-mail naar de contacten die in je Wix-account zijn opgeslagen (websiteleden, klanten, contactpersonen).
    • SMS: Stuur een SMS (tekstbericht) naar de telefooncontacten die je selecteert.
    • Delen via social media en meer: Stuur de link en uitnodigingscode naar mensen via de deellinks die beschikbaar zijn op je telefoon.
    • Link: Kopieer de link en plak deze in een nieuw bericht in welke toepassing dan ook.
Gasten die gasten uitnodigen:
Leden kunnen vrienden en familie uitnodigen om deel te nemen aan een evenement door op het Evenementen-tabblad in de Spaces by Wix-app te tikken en vervolgens onder het relevante evenement op Uitnodigen te tikken.