Wix Events: Een selectievakje voor beleid toevoegen

Leestijd 1 minuten
Je kunt een selectievakje voor beleid toevoegen dat je gasten zien tijdens het betalen. Gasten moeten akkoord gaan met je beleid om zich te kunnen registreren voor een evenement.

Om een selectievakje voor beleid toe te voegen:

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het betreffende evenement.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Klik naast Evenementenbeleid op Bewerken.
  5. Scrol omlaag en klik naast Evenementenbeleid op Bewerken.
  6. Klik op Beleid toevoegen.
  7. Voer een beleidsnaam in (bijvoorbeeld terugbetaalbeleid).
  8. Voer de details van het beleid in (bijvoorbeeld je kunt tot 7 dagen voor het evenement een volledige terugbetaling ontvangen).
    Let op: Gasten kunnen op de link klikken om je beleid te lezen.
  9. Klik op Beleid toevoegen.
  10. (Optioneel) Klik op + Beleid toevoegen en herhaal stap 6 en 7 om extra beleid toe te voegen.
Let op:
Je kunt tot 3 beleidsteksten toevoegen. Het selectievakje is van toepassing op alle beleid die je toevoegt. Het is niet mogelijk om voor elk beleid een apart selectievakje toe te voegen.