Wix Events: Een losse Wix Events-knop weergeven

Leestijd 1 minuten
Als je ergens anders dan op je Wix Events-pagina op je website over je evenement schrijft, dan kun je een losse Wix Events-knop toe voegen. Dit maakt het voor geïnteresseerde bezoekers gemakkelijk om te boeken.
Let op:
De losse Wix Events-knop is momenteel niet beschikbaar in Editor X.

Om een Wix Events-knop toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
  2. Selecteer Evenementen.
  3. Sleep de weergave voor een enkel evenement naar de pagina.
  1. Klik in de Editor op de Wix Events-app.
  2. Klik op Evenementen.
  3. Selecteer Een enkel evenement onder Wat wil je weergeven?.
  4. Selecteer het betreffende evenement.
  5. Klik op het Indeling-tabblad.
  6. Selecteer Knop.
  7. (Optioneel) Bewerk de knop:
    1. Klik op het Tekst-tabblad om de knoptekst te bewerken of een label toe te voegen.
    2. Klik op het Ontwerp-tabblad om het uiterlijk van de knop aan te passen.