Wix Events: Een kaart weergeven op de Evenementdetails-pagina

Leestijd 1 minuten
Met Wix Events kun je een plattegrond weergeven op je Evenementdetails-pagina. Deze handige tool maakt je evenement niet alleen gemakkelijk te vinden voor je bezoekers, maar voegt ook een professioneel tintje toe aan je website.

Stel je voor dat je een bruiloft organiseert. Door een plattegrond toe te voegen aan je Evenementdetails-pagina, vereenvoudig je de reis voor je gasten, zodat ze de locatie zonder problemen kunnen vinden. Op deze manier kan iedereen zich concentreren op het vieren van de gelegenheid in plaats van zich zorgen te maken over de routebeschrijving.

Om een kaart toe te voegen aan de Evenementdetails-pagina:

1. Klik in de Editor op de Wix Events-app.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Pagina's-tabblad.
  4. Klik naast Pagina evenementgegevens op Naar pagina.
  5. Selecteer de Evenementdetails-pagina in de Editor.
  6. Klik op Instellingen.
  7. Klik op het Weergave-tabblad.
  8. Klik op de Kaart-schakelaar om deze in te schakelen.
Tip:
Je kunt de locatie van het evenement instellen in het Evenementdetails-gedeelte.