Wix Events: Een hybride evenement creëren

Leestijd 2 minuten
Hybride evenementen zijn evenementen waarin sommige gasten fysiek aanwezig zijn terwijl anderen online aansluiten.
Elk evenement dat je maakt met Wix Events kan een hybride evenement worden. Terwijl je het evenement creëert, maak je gewoon een normaal evenement op een fysieke locatie en voeg je de videoconferentie toe.

Stap 1 | Creëer een evenement met een fysieke locatie

Creëer een concept (of bewerk een bestaand concept) en zorg ervoor dat je de fysieke locatie waar het evenement plaatsvindt toevoegt.

Om een conceptevenement met een fysieke locatie te creëren:

1. Maak een evenement aan en sla het op als concept of gepubliceerd evenement. Lees hoe je een evenement maakt.
  2. Selecteer Fysieke locatie onder Locatie.
  3. Voer het fysieke adres in waar het evenement plaats vindt.
  4. Voer in het Titel van locatie-veld een bericht in waarmee gasten weten dat ze online kunnen deelnemen.
  1. Klik op Evenement creëren.

Stap 2 | Voeg de videoconferentie toe

Nadat je je evenement hebt gemaakt, kun je naast de fysieke locatie ook videoconferenties toevoegen en instellen.

Om videoconferenties toe te voegen:

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het betreffende evenement.
  3. Klik op Functies.
  1. Klik op Videoconferentie.
  2. Klik op Videoconferentie instellen.
  3. Selecteer en stel een videoconferentie-optie in: