Wix Events: Een gastenlijst of bestellijst exporteren

Leestijd 2 minuten
Als je een groot aantal gasten hebt, kan het exporteren van je gastenlijst of bestellijst naar een .csv-bestand het beheer ervan vergemakkelijken.
In dit artikel lees je hoe je:

De gastenlijst exporteren

Exporteer de lijst van individuele gasten die je evenement bijwonen.
Tip:
Als je gepersonaliseerde vragen aan het registratieformulier hebt toegevoegd en gemakkelijk alle antwoorden op één pagina wilt bekijken, kun je dat doen in een geëxporteerde gastenlijst.

Om de gastenlijst te exporteren:

1. Ga naar het Evenementen-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het betreffende evenement.
  3. Klik op het Gasten-tabblad.
  1. Klik op het Gasten exporteren-pictogram.
  1. Sla het bestand op je computer op:
    • Chrome: Het CSV-bestand wordt gedownload en verschijnt onder aan je scherm.
    • Firefox: Selecteer Openen met om te openen of Bestand opslaan om op te slaan.
    • Internet Explorer: Klik onderaan het scherm op Opslaan
    • Safari: Het bestand wordt geopend. Druk op cmd + s op je toetsenbord om het bestand op te slaan (met een .csv-extensie en paginabronformaat).

Bestellijst exporteren

Naast de gastenlijst hebben evenementen met tickets een bestellijst. Als een gast 2 tickets bestelt, creëert deze 1 bestelling maar voegt hij 2 gasten toe aan het evenement.

Om de bestellijst te exporteren:

1. Ga naar het Evenementen-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het betreffende evenement.
  3. Selecteer bovenaan het Bestellingen-tabblad.
  1. Klik op Bestellijst exporteren.
  2. Sla het bestand op je computer op:
    • Chrome: Het CSV-bestand wordt gedownload en verschijnt onder aan je scherm.
    • Firefox: Selecteer Openen met om te openen of Bestand opslaan om op te slaan.
    • Internet Explorer: Klik onderaan het scherm op Opslaan
    • Safari: Het bestand wordt geopend. Druk op cmd + s op je toetsenbord om het bestand op te slaan (met een .csv-extensie en paginabronformaat).