Wix Events-aanvraag: Evenementen in de tijdzones van gasten weer te geven

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel worden de tijden van evenementen weergegeven in jou tijdzone, op basis van je taal- en locatie-instellingen. Het is niet mogelijk om de tijden van evenementen weer te geven in de lokale tijdzones van je gasten.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.