Wix Editor: Verschillen tussen het aantal Facebook-likes in de Wix Editor en de live website

Leestijd 1 minuten
Het aantal likes dat je ziet in de Editor-versie van je website is slechts een voorbeeld en laat niet zien hoeveel likes je website daadwerkelijk heeft.
Like-knoppen werken per websiteadres of URL en het websiteadres van de Editor is niet hetzelfde als het websiteadres van je live website. Op dezelfde manier is het aantal likes dat je op je fanpagina op Facebook ziet niet hetzelfde als het aantal likes op je Wix-website. De URL van de fanpagina op Facebook is niet hetzelfde als de URL van je Wix-website.
Om een like-knop toe te voegen waarmee bezoekers een pagina op Facebook, zoals je bedrijfspagina, kunnen liken, bekijk je onze Like voor Facebook-pagina-knop.