Wix Editor: Vector art toevoegen en instellen

Leestijd 5 minuten
Vector art zijn kleine pictogrammen of illustraties die je website leuk en levendig maken. Met de optie om kleuren aan te passen en de optie om een link toe te voegen, kunnen ze zowel functioneel als decoratief zijn.

Stap 1 | Voeg vector art aan je website toe

Vector art kan een aanvulling zijn op en toevoegen aan het ontwerp van je website. Je kunt zoveel toevoegen als je wilt en er zijn veel beschikbare categorieën om aan je behoeften te voldoen. Je kunt kiezen uit de honderden gratis opties die beschikbaar zijn bij Wix of je eigen opties uploaden.

Stap 2 | Beheer de instellingen van vector art

Nadat je vector art hebt toegevoegd, kun je een URL toevoegen zodat deze als een knop functioneert. Je kunt ook alternatieve tekst toevoegen voor SEO- en toegankelijkheidsdoeleinden, en kiezen of je de verhoudingen van het pictogram wilt behouden terwijl je de grootte aanpast.
Klik op het Instellingen-pictogramen kies uit een van de volgende opties:
  • Voer de URL in onder Wil je een link toevoegen?
  • Voeg alt-tekst toe onder Wat zie je op de vector art? Vertel het Google.
  • Klik op de schakelaar om het behouden van de verhoudingen van de vector art bij het wijzigen van het formaat in of uit te schakelen

Stap 3 | Personaliseer de vector art

Er zijn veel opties beschikbaar om de vector art verder te personaliseren. Je kunt het kleurenschema kiezen, de dekking aanpassen en zelfs een animatie toevoegen.
Klik hieronder op een optie voor meer informatie over het personaliseren van de vector art.