Wix Editor: Static.wixstatic.com/media verschijnt in de URL van Wix-afbeeldingen

Leestijd 1 minuten
Het is je misschien opgevallen dat static.wixstatic.com/media verschijnt in de URL van een afbeelding. Dit verschijnt bijvoorbeeld wanneer je met de rechtermuisknop op een afbeelding klikt en deze in een nieuw tabblad opent.
Static.wixstatic.com/media is de server waarop Wix al zijn afbeeldingen host. Het stelt ons in staat om deze afbeeldingen snel en efficiënt aan jouw en jouw gebruikers te leveren. Daarom raden we af om je afbeeldingen te hosten via een externe bron.
Neem contact met ons op als jij of jouw gebruikers problemen ondervinden bij het openen van de afbeeldingen op je Wix-website.