Wix Editor: Pinterest gebruiken op je Wix-website

Leestijd 4 minuten
Pinterest is een sociaal netwerk dat vaak door mensen wordt gebruikt om inspiratie op te doen en ideeën te verzamelen voor hun hobby's en interesses. Wix biedt drie verschillende Pinterest-elementen die je aan je website kunt toevoegen om je bedrijf te promoten:

Opslaan op Pinterest

Met de Opslaan op Pinterest-knop kunnen bezoekers met slechts één klik inhoud van je website opslaan en delen op hun Pinterest-borden. Plaats de knop op alle afbeeldingen waarvan je wilt dat bezoekers deze kunnen opslaan en delen. Je kunt zoveel Opslaan op Pinterest-knoppen aan je website toevoegen als nodig is.
Belangrijk:
Je moet de Opslaan op Pinterest-knop op of naast de afbeelding plaatsen die je bezoekers wilt laten delen, maar dit linkt ze niet automatisch aan de knop. Je moet nog steeds op Afbeelding toevoegen klikken om deze te linken aan de afbeelding die je wilt delen.
Ga nu aan de slag door de Opslaan op Pinterest-knop toe te voegen en in te stellen.

Pinterest-volgknop

Deel je Pinterest-bord met de wereld door een Pinterest-volgknop toe te voegen. Bezoekers kunnen inhoud bekijken die je hebt vastgezet en je volgen om toekomstige pins te zien. Voeg de knop toe aan je website en voer de URL van je Pinterest-bord in om meer volgers te krijgen.
Tip:
Om de Pinterest-volgknop in te stellen, heb je de URL nodig van het Pinterest-bord dat je wilt delen. Ga naar je Pinterest-profiel en selecteer het relevante bord en kopieer vervolgens de URL in de adresbalk van je browser.

Delen van Pinterest

Heb je een geweldige pin gevonden die je met je bezoekers wilt delen? Wil je een van je eigen pins promoten? Gebruik het Delen van Pinterest-vak om een pin rechtstreeks op je website te delen. Bezoekers kunnen klikken om de pin op een van hun eigen borden op te slaan.
Voeg het vak toe aan je website en voer de pin-URL in om te beginnen met delen.
Tip:
Om de URL te vinden van de pin die je wilt delen, ga je naar Pinterest, open je de betreffende pin en kopieer je de URL in de adresbalk van je browser.