Wix Editor: Informatie en richtlijnen over vector art

Leestijd 3 minuten
Onze vector art-afbeeldingen zijn SVG-bestanden. SVG staat voor Scalable Vector Graphics, wat betekent dat je het formaat van je afbeelding kunt wijzigen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.
Belangrijk:
  • Als het geüploade SVG-bestand elementen of inhoud bevat die we niet goed kunnen aanpassen via onze huidige Editor-functionaliteit, wordt het gelabeld als 'niet-bewerkbaar'. Het aanpassen van dergelijke bestanden kan alleen worden gedaan met externe tools voordat je ze uploadt naar de Wix Editor.
  • Met een 'niet-bewerkbaar' bestand kun je nog steeds de dekking in de Editor wijzigen.
We hebben vier soorten vector art in de Editor:

Richtlijnen voor het uploaden van vector art:

Ontwerpopties:
Wanneer je je eigen vector art uploadt, wordt deze, afhankelijk van de inhoud van je vector art, gecategoriseerd in een van deze vier typen (uit de bovenstaande lijst) en worden de relevante ontwerpaanpassingsopties dienovereenkomstig weergegeven. Je kunt de kleuren van je vector art niet aanpassen als we deze niet identificeren als een van de hierboven genoemde typen.

Over onze SVG-saneringsengine:
SVG-bestanden bevatten meestal veel overbodige informatie zoals editor metadata, opmerkingen, verborgen elementen en andere zaken die veilig kunnen worden verwijderd zonder het visuele resultaat te beïnvloeden.

Wix gebruikt industriestandaard-tools om je SVG op te schonen en te voorkomen dat er schadelijke code naar je website wordt geüpload, zodat deze veilig blijft voor je bezoekers.

Klik hier om te lezen hoe je je eigen vector art uploadt.
Let op:
  • Je kunt SVG-bestanden tot 250 KB uploaden.
  • We ondersteunen geen geanimeerde SVG-bestanden.
  • Als de vector art die je uploadt tekst bevat, zorg er dan voor dat je de tekst uitvouwt of een beschrijving van de tekst maakt. Als het eenmaal is geüpload, kan het lettertype van de tekst veranderen in een ander lettertype.