Wix Editor: Het tekstlettertype wijzigen

Leestijd 1 minuten
Pas de inhoud aan door het lettertype van je tekst te wijzigen. Je kunt lettertypen van Wix gebruiken of je eigen lettertypen uploaden.

Om je tekstlettertype te wijzigen:

1. Klik op het tekstelement in je Editor.
  2. Klik op Tekst bewerken.
  3. (Optioneel) Als je het lettertype voor slechts een deel van het tekstvak wilt wijzigen, selecteer je de relevante tekst.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu Lettertypen.
  5. Doe een van de volgende dingen:
Belangrijk:
  • Wix heeft licenties voor de lettertypen in de Editor. Ze zijn alleen beschikbaar voor digitaal gebruik en binnen je Wix-website. Bekijk voor meer informatie de Wix Gebruiksvoorwaarden
  • Je kunt de te gebruiken lettertypen niet downloaden, maar je kunt de open source-versies vinden en op je computer installeren. Wees voorzichtig met lettertypen in externe URL's. Deze zijn geen eigendom van Wix en je moet contact opnemen met de auteur voor toestemming om ze te gebruiken.
  • Lees meer over beschikbare lettertypen bij Wix