Wix Editor: Het scroll-effect op je mobiele website wijzigen

Leestijd 1 minuten
Bepaal wat er met je koptekst op je mobiele website gebeurt wanneer je bezoekers op de pagina naar beneden scrollen.
Let op:
Je mobiele en desktopwebsites kunnen verschillende scroll-effecten hebben.

Om het scroll-effect van je mobiele koptekst te wijzigen:

1. Klik op de kop in je mobiele Editor.
  2. Klik op Wijzig het scrollen van de koptekst.
  3. Selecteer een optie:
    • Meegenomen: De koptekst staat altijd bovenaan de website en scrolt mee.
    • Vastgezet: De koptekst staat altijd bovenaan het mobiele scherm. Dit effect werkt niet als je koptekst groter is dan de helft van de schermgrootte.
    • Verborgen: De koptekst verdwijnt als je naar beneden scrolt op de website maar staat bovenaan het scherm als je omhoog scrolt.
    • Vervaagt: De kop verdwijnt langzaam terwijl je naar beneden scrolt. Het verschijnt opnieuw als je naar boven scrolt.
De instellingen voor het scrollen van de kop in de mobiele Editor. De cursor heeft de optie meenemen geselecteerd.
Belangrijke opmerking over het vaste scroll-effect:
Als je koptekst te veel inhoud bevat en te groot is voor mobiel gebruik is het vaste scroll-effect uitgeschakeld op de live mobiele website. De reden is dat als deze is ingesteld als vastgezet, de kop de volledige viewport van het mobiele apparaat zou bedekken en de rest van de inhoud van de website in zijn geheel niet zichtbaar zou zijn.