Wix Editor: Het formaat van afbeeldingen wijzigen

Leestijd 1 minuten
Pas het formaat van de afbeeldingen op je site aan zodat ze precies zo worden weergegeven als je wilt.

Om het formaat van een afbeelding te wijzigen:

1. Klik op de afbeelding.
  2. Sleep het formaathandvat op de rand van de afbeelding naar de gewenste grootte.
  3. Klik op het Instellingen-pictogram.
  4. Klik op de optie Originele verhoudingen behouden:
    • Ingeschakeld: De afbeelding en vorm behouden de oorspronkelijke verhoudingen als het formaat wordt gewijzigd.
    • Uitgeschakeld: De verhoudingen van de afbeelding en de vorm veranderen afhankelijk van het formaat.
  5. Klik op de optie Automatisch vullen:
    • Ingeschakeld: De afbeelding wordt automatisch aangepast om de ruimte te vullen.
    • Uitgeschakeld: De afbeelding wordt niet automatisch aangepast om de ruimte te vullen.
Let op:
  • Automatisch vullen kan alleen worden ingeschakeld nadat Originele verhoudingen behouden is ingeschakeld.
  • Klik op Afbeelding opnieuw instellenals je je afbeelding hebt verkleind, bijgesneden, gedraaid of uitgerekt en wilt teruggaan naar de oorspronkelijke verhoudingen.