Wix Editor: Google Map-instellingen voor de mobiele weergave wijzigen

Leestijd 1 minuten
Wanneer je Google Maps toevoegt aan je website vanuit de desktop-Editor, wordt deze automatisch weergegeven op je mobiele website.
In de mobiele Editor kun je de instellingen van de kaart aanpassen aan kleinere schermformaten. Dit heeft geen invloed op de dekstopweergave.

Om je kaart in te stellen:

1. Klik op in de mobiele Editor op Google Maps.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Sleep de schuifregelaar onder Zoomen om de zoom van de kaart aan te passen.
  4. Klik op de schakelaars om de opties in of uit te schakelen:
    • Kaart en terrein weergeven: Bezoekers kunnen schakelen tussen de kaart- en satellietweergaven van de kaart.
    • Zoomknoppen weergeven: Bezoekers kunnen in- en uitzoomen op de kaart.
    • Street View weergeven: Bezoekers kunnen Google Street View gebruiken.
    • Link routebeschrijving weergeven: Bezoekers kunnen naar een locatie geleid worden vanaf hun huidige locatie.
    • Verslepen toelaten: Bezoekers kunnen de weergave van de kaart verplaatsen door te klikken en te slepen.