Wix Editor: Een video toevoegen aan je strook-achtergrond

Leestijd 1 minuten
Voeg een geweldige gratis Wix-video toe aan je strook of upload je eigen video.

Om een video aan je strook toe te voegen:

1. Klik op de strook in je Editor.
  2. Klik op Achtergrond strook wijzigen.
  3. Klik op Video.
  4. Selecteer een video in de Media Manager of klik op Media uploaden om je eigen video te uploaden.
  5. Klik op Achtergrond wijzigen.
En nu?
Voeg een cool scroll-effect toe om een gevoel van beweging rond je strook te creëren. Lees hoe
Let op:
  • Afhankelijk van de bestandsgrootte kan het even duren voordat je video is geüpload. Je kunt doorgaan met het bewerken van je website terwijl het uploaden bezig is. Klik hier om meer te weten te komen over bestandstypen en -groottes.
  • Na het uploaden, voltooit de video zijn eigenschappen om ervoor te zorgen dat hij is geoptimaliseerd voor alle apparaten. Dit kan enkele minuten duren en je ziet de video met volledige resolutie pas op de achtergrond van je pagina als deze is voltooid.